Известие

Collapse
No announcement yet.

Щипките за пасажерския еърбег сменят ли се?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Абе то щепките хубаво, ама защо не си проверите еърбеговете дали изобщо ще отворят - има една готина лепенка на колонката на шофьорската врата.
    Ако за срока на годност говориш, той е толкова точен, колкото БДЖ-то...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Абе то щепките хубаво, ама защо не си проверите еърбеговете дали изобщо ще отворят - има една готина лепенка на колонката на шофьорската врата.
      Човеко, хората питат как да си оправят да не им стърчи капака а не друго. Освен това тази уепенка нищо друго не значи, освен че ако датата написана върху тях е в миналото производителя не гарантира че ще работят.
      Не че преди това е задължително да работят, пък и едва ли ако самолета падне по време на полет и ти си в него с лаптопа си , ще си потърсиш гаранцията от НР
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Ами, еърбегът си седеше непокътнат на мястото си. Ако не се лъжа, май им даваха гаранция 10 години от датата на производство. Не го пробвах дали работи! Или ще заработи при нужда, или не, да не дава Бог да разбирам! Не мисля, че ако го ръчкам повече или ако се оставя някой друг да ми го разръчка, проверява и пр., ще се увеличи шанса да сработи.

Comment

Мисълта ми е, че на еърбег който е извън срока на годност да се смята каква щипка да сложиш (с каква здравина) е малко овъркил.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

тъй тъй сте отворили тема, някой да знае сервиз където да се занимават с монтаж на нови еърбеци? осъзнавам абсурдността на въпроса, предвид че еърбега е куп датчици което неминуемо води до голяма сума пари, но все пак..
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщение
              тъй тъй сте отворили тема, някой да знае сервиз където да се занимават с монтаж на нови еърбеци? осъзнавам абсурдността на въпроса, предвид че еърбега е куп датчици което неминуемо води до голяма сума пари, но все пак..
              Ще ти излезе по-изгодно да купиш по-нова кола.
              Не знам какво точно сменят, но само централата е около 1000 лв. Ако се налага и възглавниците да подменят + пиропатроните в коланите ще стане
              Тя колата ти струва толкова
              sigpic

Comment

Working...
              X