Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Щипките за пасажерския еърбег сменят ли се?
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе то щепките хубаво, ама защо не си проверите еърбеговете дали изобщо ще отворят - има една готина лепенка на колонката на шофьорската врата.
Не че преди това е задължително да работят, пък и едва ли ако самолета падне по време на полет и ти си в него с лаптопа си , ще си потърсиш гаранцията от НРГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Ами, еърбегът си седеше непокътнат на мястото си. Ако не се лъжа, май им даваха гаранция 10 години от датата на производство. Не го пробвах дали работи! Или ще заработи при нужда, или не, да не дава Бог да разбирам! Не мисля, че ако го ръчкам повече или ако се оставя някой друг да ми го разръчка, проверява и пр., ще се увеличи шанса да сработи.
Comment
-
Първоначално публикувано от teetrinker Покажи съобщениетъй тъй сте отворили тема, някой да знае сервиз където да се занимават с монтаж на нови еърбеци? осъзнавам абсурдността на въпроса, предвид че еърбега е куп датчици което неминуемо води до голяма сума пари, но все пак..
Не знам какво точно сменят, но само централата е около 1000 лв. Ако се налага и възглавниците да подменят + пиропатроните в коланите ще стане
Тя колата ти струва толковаsigpic
Comment
Comment